Afdrukken

Hoe gaan we te werk

 

  • 1e afspraak en wensen doornemen 

 

De eerste stap is om een plan van aanpak op te stellen voor uw site. Voor de meeste sites is dit: het aantal pagina's (en wat de inhoud van die pagina's zal zijn), een idee van hoe je zou willen dat het geheel eruit ziet, en we kijken of er extra functionaliteiten in de site moeten komen zoals galleries, slideshows, extra programmering, zoekmachine-pakketten, of de mogelijkheid om uw site zelf bij te houden. Na afronding van het gesprek zullen we een offerte opstellen die precies bij uw wensen aansluit.

arrow down box 32

  • 1e helft van betaling

Zodra er akkoord is over de offerte en is omgezet in een opdracht, kan de eerste helft van de betaling worden voldaan. Hierna kan het echte werk beginnen.

arrow down box 32

  • Tekst, inhoud en materialen voor de site

Uw site wordt gemaakt. U levert (indien van toepassing) tekst, afbeeldingen, logo's of andere inhoud aan die u op uw site wilt hebben. Het is ook erg handig als u ons andere sites doorgeeft die wij kunnen gebruiken als richtlijn. We hebben geen beperkingen aan hoe uw site eruit moet zien, dus stuur ons ook ideeën en wensen die je hebt  en we zullen een eerste ontwerp maken op basis van dit alles.

arrow down box 32

  • Eerste ontwerp

Met behulp van alle informatie die u naar ons stuurt, zal het eerste ontwerp worden gemaakt en wij zullen u op de hoogte houden van de vorderingen. Voel je vrij om wijzigingen aan te brengen in het eerste ontwerp. Eenmaal goedgekeurd, kunnen we de aanpassingen verwerken en de website zijn juiste look-and-feel geven.

arrow down box 32

  • Uiteindelijke website

Dit is de fase waarin alle code, afbeeldingen en foto's tezamen komen om de definitieve website te creëren. Vanaf het eerste ontwerp zullen we met de code rekening houden dat die aan de allernieuwste eisen moet voldoen en testen in diverse moderne browsers.
Dit is waar de magie plaatsvindt. Alle pagina's zijn gemaakt, met elkaar verbonden en al het programmeerwerk is gedaan om er 1 geheel van te maken.

arrow down box 32

  • Beoordeling

Uw website is nu klaar. U wordt uitgenodigd om de definitieve versie te bekijken en uit te proberen. Wij raden u aan om de hele site door te kijken en als u iets tegenkomt dat toch net even anders moet zijn ons even te mailen met de allerlaatste aanpassing.

arrow down box 32

  • Laatste betaling

Uw site is nu voltooid. De laatste betaling kan worden voldaan. En dan....

Gaat de nieuwe website live!

We zullen uw hele site en database op de juiste locatie plaatsen en bent u klaar om de hele wereld uw nieuwe website te laten zien.

Wij hopen binnenkort met u om de tafel te zitten om te praten over  uw (nieuwe) website.
stuur ons een bericht over uw wensen m.b.t. uw huidige of een nieuw te bouwen website en wij zullen u graag gratis professioneel advies geven, maar zijn u ook graag van dienst om voor u een passende offerte voor uw project op te stellen.
coffee 512


Marbi-online regelt uw hosting en domeinnaam

Marbi-online maakt gebruik van het Joomla CMS

Wij gebruiken het warp framework

Wij maken gebruik van Widgetkit